Eintracht Frankfurt verslaat Arminia: 2-1

0

Eintracht Frankfurt heeft thuis nipt met 2-1 gewonnen van Arminia Bielefeld. De Franfurters kwamen in een gelijk opgaande wedstrijd uit het niets op voorsprong toen Amanatidis na een verdedigingsfout van Bielefeld alleen voor de keeper kwam. De Griek scho

Net na rust werd de voorsprong voor de thuisploeg verdubbeld. De nieuwe Tsjechische spits Fenin tekende voor zijn vierde goal in drie wedstrijden. Ook na de 2-0 bleef Arminia aanklampen. De inzet van de ploeg die na de eerste speelhelft van de Bundesliga geen uitwedstrijd meer won, leverde via Wichniarek een half uur in de tweede helft de aansluitingstreffer op.

Hoe hard de ploeg het daarna ook nog probeerde, de gelijkmaker zat er niet meer in. Eintracht Frankfurt stijgt door de overwinning naar de zevende plaats in het klassement. Arminia Bielefeld blijft veertiende, maar staat dichtbij de degradatiezone.