HSV komt in bekertoernooi met de schrik vrij

0

Martin Jol heeft bij zijn officiële debuut als trainer van Hamburger SV ternauwernood gewonnen. In de eerste ronde van het Duitse bekertoernooi won HSV met 3-1 bij FC Ingolstadt uit de tweede Bundesliga.

De thuisploeg nam in de eerste helft de leiding. Na rust voorkwam Ivica Olic met twee treffers een afgang van HSV. In blessuretijd maakte Paolo Guerrero nog een derde doelpunt voor de ploeg van Jol.

Borussia Mönchengladbach, van trainer Jos Luhukay, won met 8-1 van VfB Fichte Bielefeld. Roel Brouwers (ex-Roda JC) was een van de doelpuntenmakers. Arnold Bruggink was twee keer trefzeker voor Hannover 96 in de wedstrijd tegen Hallescher FC (5-0). Oud-Ajacied Markus Rosenberg maakte vier doelpunten voor Werder Bremen, dat met 9-3 won van Eintracht Nordhorn.