Uitgelicht: Een elftal met de duurste Nederlandse tieners

0

Het Nederlands elftal heeft de laatste tijd niet de beste resultaten geboekt en het is dan ook wachten tot zich nieuw talent aandient dat de kar kan trekken. Als we kijken naar de marktwaarde van de Nederlandse talenten, dan zouden dit wel eens de namen kunnen worden die het Nederlands elftal in de toekomst gaan vertegenwoordigen.

Doelman: Thijmen Nijhuis
Thijmen Nijhuis is momenteel negentien jaar oud en de doelman van Thijmen Nijhuis. De marktwaarde van hem ligt momenteel op 250.000 euro.

Rechtsachter: Giovanni Troupée
Giovanni Troupée wordt gezien als een van de talentvolste rechtsbacks in de Eredivisie. De negentienjarige Troupée is momenteel 1,5 miljoen euro waard.

Centrale verdediger: Matthijs de Ligt
Matthijs de Ligt wordt momenteel aan grote clubs als FC Barcelona en Borussia Dortmund gelinkt. De negentienjarige verdediger heeft dan ook niet voor niks al een marktwaarde van 16 miljoen euro.

Centrale verdediger: Rick van Drongelen
Komende december wordt Rick van Drongelen twintig jaar oud. Ondanks zijn jonge leeftijd speelt de Zeeuw al in de Bundesliga en heeft hij een marktwaarde van 3 miljoen euro.

Linksachter: Tyrell Malacia
Tyrell Malacia is dan pas achttien jaar oud, maar toch maakt hij momenteel veel indruk bij zijn club Feyenoord. Zijn marktwaarde zou de komende tijd nog wel stijgen, maar staat momenteel op 800.000 euro.

Centrale middenvelder: Teun Koopmeiners
Teun Koopmeiners is een van de vele grote talenten die bij AZ momenteel indruk maakt. Hij is pas negentien jaar oud, maar toch heeft hij al een waarde van 1,25 miljoen euro.

Centrale middenvelder: Deroy Duarte
Deroy Duarte is nog een groot talent dat momenteel een stormachtige ontwikkeling doormaakt. De marktwaarde van de achttienjarige middenvelder van Sparta Rotterdam ligt momenteel op 750.000 euro.

Aanvallende middenvelder: Ferdi Kadioglu
Ferdi Kadioglu brak in 2016 door bij NEC en overtuigde toen in de Eredivisie. Nu moet het achttienjarige talent het een niveautje lager laten zien. Ondanks dat is hij toch nog 1,25 miljoen euro waard.

Rechtsbuiten: Calvin Stengs
Hij raakte erg geblesseerd bij AZ, maar toch heeft Calvin Stengs al indruk kunnen maken bij de club. De marktwaarde van de negentienjarige aanvaller ligt op 500.000 euro.

Spits: Jay-Roy Grot
Ondanks dat Jay-Roy Grot pas negentien jaar oud is, voetbalt hij toch al in Engeland. Leeds United betaalde 1,6 miljoen euro aan NEC voor de aanvaller die een marktwaarde van 1,25 miljoen euro heeft.

Linksbuiten: Justin Kluivert
Dat Justin Kluivert in dit elftal staat, dat is logisch. De achttienjarige aanvaller schittert wekelijk bij Ajax en heeft dan ook niet voor niks een marktwaarde van 7,5 miljoen euro.

Bekijk ook -> Uitgelicht: Een elftal van Nederlanders in de Championship

Foto: Pro Shots

Share.

Laat een reactie achter