Engeland speelt gelijk bij Polen

0

Voor de tweede keer in deze WK-kwalificatiereeks heeft Engeland puntverlies geleden. De mannen van Hudgson kwamen niet verder dan een 1-1 gelijkspel bij Polen.

De Engelsen speelden geen geweldige partij, maar gingen wel de rust in met een 1-0 voorsprong. Wayne Rooney kopte na een half uur op gemakkelijke wijze een corner binnen. Na rust begon het thuisland, met PSV’er Przemyslaw Tyton onder de lat, steeds meer aan te dringen en dat resulteerde in de zeventigste minuut in de verdiende gelijkmaker. Kamil Glik kopte raak. Ook hij deed dat uit een hoekschop. Daarmee was de eindstand bepaald.

Na vier duels heeft Engeland acht punten, waarmee het nog wel aan kop gaat in groep H. In verliespunten staat Montenegro, dat dinsdag met 0-1 won in Oekraïne, er echter beter voor met zeven uit drie. Polen staat derde met vijf uit drie.